TS-Recruiting Tanja Smet
TS-Recruiting Tanja Smet
TS-Recruiting Tanja Smet
TS-Recruiting Tanja Smet
TS-Recruiting Tanja Smet
TS-Recruiting Tanja Smet
TS-Recruiting Tanja Smet
TS-Recruiting Tanja Smet

Nieuwe vacatures

R&D Sustainability Engineer

Binnen dit team maak je deel uit van het creatieve brein dat op zoek is naar het vloerproduct van de toekomst. Je wordt verantwoordelijk voor onderzoek & ontwikkeling op het gebied van duurzaamheid en circulariteit.
Ben je nieuwsgierig van aard, steek je graag de handen uit de mouwen, en geef je niet zomaar op? Dan zijn wij op zoek naar jou!

HR Officer

Als HR Officer ben je verantwoordelijk voor het opvolgen, het coördineren en het uitvoeren van uiteenlopende activiteiten binnen HR, ter ondersteuning van de Plant HR Managers, HR Business Partner, leidinggevenden en medewerkers.

Accountant

Ben jij door… erkend accountant en gebeten om jouw dossiers van A tot Z af te handelen? Om verder te gaan dan boekhouding en fiscaliteit alleen? Om jouw klant hoogwaardig financieel en gericht ondernemingsadvies te geven? Om daarnaast junior collega’s aan te sturen en jouw expertise te delen?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Account Manager Utherm

Voor onze divisie Insulation zijn wij op zoek naar een gedreven Accountmanager Utherm – Regio Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg.

Inspecteur Bouwkundige constructies/ betononderzoek

Het departement Infrastructuren & Construction is in België actief in de sector van inspecties naar veiligheidscoördinatie, brandveiligheid, preventie, energie, drones (RPAS) en ondersteuning bij constructiewerken.

Internal Sales

Als internal sales ben jij van verantwoordelijk voor het “order-to-cash” proces van jouw specifieke klantenportefeuille (markt). Je bent het aanspreekpunt voor de klant voor product- en leverinformatie en ondersteunt hem met antwoorden en advies.
Je speelt een cruciale rol tussen de klant, de externe sales en andere interne departementen zoals planning en de transportcel!

Functional Analyst - Digital Solutions

In deze brede en uitdagende rol van Functional Analyst, werk je mee in een agile multidisciplinair team aan de realisatie van onze digitale business transformatie en diverse innovatieve oplossingen die tot de kern van onze bedrijfsstrategie behoren.

After Sales Coordinator

Als werkgever onderscheidt zich als een gedreven innovatief groeibedrijf, waar echte entrepreneurs op elk niveau de basis vormen voor succes. Investeringen in mensen en technologie kenmerken de bedrijfscultuur. De headquarters zijn gevestigd in Wielsbeke bij Waregem, vlakbij de E17 en hierdoor vlot bereikbaar.
Ter versterking van ons After Sales team zijn we op zoek naar een Technical Sales Assistant :

D365 Developer

We zoeken een Dynamics365-developer met specialisatie in de Finance & Operations-module. Je wordt deel van een team dat als opdracht heeft de digitale transformatie van onze Finance en HR afdeling in realiteit om te zetten.

Process engineer

Heb je als ingenieur zin om te ondernemen? Wil je graag werken in een internationale hoogtechnologische productie omgeving en ben je getriggerd om je technische skills aan te scherpen? Lees verder!

NodeJs developer

Your challenge
As a NodeJs developer you will be part of a cross-functional Scrum team (Squad) within the IT Video Area, building new and/or further optimizing existing websites around VTM and other brands (with e.g. voting component/app with regard to The Voice, Belgium’s Got Talent).

R&D Ontwerp Ingenieur

In de rol van R&D Ontwerp Ingenieur krijg je ontwikkelingsopdrachten van product management in de vorm van een technisch en markt lastenboek.

IT Recruiter

Als Recruiter bij TS-recruitment ben je de sleutelfiguur tussen bedrijven en kandidaten.
Je helpt kandidaten met hun zoektocht naar een nieuwe job

Details

Mechanical design engineer

Binnen een afgesproken tijd werk je de voorstellen uit en begeleid je de uitwerking van nieuwe producten en componenten eigen aan het bedrijf

EHS bediende

Voor een langdurig project rond veiligheid zijn wij dringend op zoek naar een Externe EHS bediende om ons team te versterken.

HSE-manager

Je werkt mee aan het implementeren, coördineren en borgen van veiligheids-, milieu en gezondheidsbeleid van de onderneming.

Simulatie ingenieur

Bij het ontwerp van ventilatiesystemen is CAE een wezenlijk onderdeel in de ontwerpcyclus. Het gedrag, de efficiëntie of doorlaat van toevoerroosters of mechanische ventilatie units kunnen enkel op een correcte manier ontworpen worden mits begeleidende berekeningen. Het belangrijkste aspect is CFD, maar kennis/interesse voor akoestiek en structureel gedrag zijn zeker ook relevant.

Quality Manager

Als Quality Manager bouw je verder aan een kwaliteitsmanagementsysteem, om de kwaliteitsbeheersing doorheen gans het proces te verbeteren

Detail

Mail ons je CV

Internal Technical Sales Support (BE)

De commerciële service aan onze klanten en verdelers staat in jouw job centraal. Je informeert hen, verstrekt advies en beantwoordt hun veelal technische vragen.

Spontane sollicitaties zijn altijd welkom.
Bel of mail me voor een afspraak!

TS-Recruiting Tanja Smet
TS-Recruiting Tanja Smet

A Company with A Mission Possible

JOBIT BV
Brechtsebaan 30
B-2900 Schoten

BTW BE 0740.973.892