TS-Recruiting Tanja Smet
TS-Recruiting Tanja Smet
TS-Recruiting Tanja Smet
TS-Recruiting Tanja Smet
TS-Recruiting Tanja Smet
TS-Recruiting Tanja Smet
TS-Recruiting Tanja Smet
TS-Recruiting Tanja Smet

Nieuwe vacatures

Demand Planner

Om de continue groei te blijven verzekeren en ondersteunen zijn we voor onze divisie IVC momenteel op zoek naar een

Boekhouder

Doelstelling:

-Je ondersteunt de financial manager inzake (tussentijdse) afsluitingen en het opstellen van rapporteringen
-Je bent intern aanspreekpunt voor boekhoudkundige zaken
-Je lost mee specifieke fiscale en btw-problematieken op

HR Officer

FUNCTIE
Als HR Officer ben je verantwoordelijk voor het opvolgen, het coördineren en het uitvoeren van uiteenlopende activiteiten binnen HR, ter ondersteuning van de Plant HR Managers, HR Business Partner, leidinggevenden en medewerkers.

HR Business Partner

Voor onze divisie Insulation zijn we op zoek naar een HR Business Partner. Als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor het opvolgen, het coördineren en het uitvoeren van uiteenlopende activiteiten binnen HR, ter ondersteuning van de leidinggevenden en de arbeiders en bedienden actief op onze plant in Desselgem. Je focus zal hierbij liggen op alle operations gerelateerde activiteiten (productie, magazijn, labo, maintenance, etc).

After Sales Coordinator

Als werkgever onderscheidt zich als een gedreven innovatief groeibedrijf, waar echte entrepreneurs op elk niveau de basis vormen voor succes. Investeringen in mensen en technologie kenmerken de bedrijfscultuur. De headquarters zijn gevestigd in Wielsbeke bij Waregem, vlakbij de E17 en hierdoor vlot bereikbaar.
Ter versterking van ons After Sales team zijn we op zoek naar een Technical Sales Assistant :

Process engineer

Heb je als ingenieur zin om te ondernemen? Wil je graag werken in een internationale hoogtechnologische productie omgeving en ben je getriggerd om je technische skills aan te scherpen? Lees verder!

Management Assistant

Je komt terecht in een boeiende en dynamische divisie, waar elke dag er anders uitziet, waar je met de voeten in de productie staat, en waar je zowel ondersteuning biedt aan Dieter, de Plant Manager, als aan jouw collega’s in productie. Het team bestaat uit verschillende expertises gaande van HSE , productie, project, kwaliteit, logistiek tot HR.

IT Recruiter

Als Recruiter bij TS-recruitment ben je de sleutelfiguur tussen bedrijven en kandidaten.
Je helpt kandidaten met hun zoektocht naar een nieuwe job

Details

Mechanical design engineer

Binnen een afgesproken tijd werk je de voorstellen uit en begeleid je de uitwerking van nieuwe producten en componenten eigen aan het bedrijf

EHS bediende

Voor een langdurig project rond veiligheid zijn wij dringend op zoek naar een Externe EHS bediende om ons team te versterken.

Simulatie ingenieur

Bij het ontwerp van ventilatiesystemen is CAE een wezenlijk onderdeel in de ontwerpcyclus. Het gedrag, de efficiëntie of doorlaat van toevoerroosters of mechanische ventilatie units kunnen enkel op een correcte manier ontworpen worden mits begeleidende berekeningen. Het belangrijkste aspect is CFD, maar kennis/interesse voor akoestiek en structureel gedrag zijn zeker ook relevant.

Preventive Maintenance - Technical Leader

JOB DESCRIPTION
Het hoogtechnologisch machinepark binnen onze divisie Panels mag er zijn! En dit willen we graag zo houden

Detail

Mail ons je CV

Internal Technical Sales Support (BE)

De commerciële service aan onze klanten en verdelers staat in jouw job centraal. Je informeert hen, verstrekt advies en beantwoordt hun veelal technische vragen.

Spontane sollicitaties zijn altijd welkom.
Bel of mail me voor een afspraak!

TS-Recruiting Tanja Smet
TS-Recruiting Tanja Smet

A Company with A Mission Possible

JOBIT BV
Brechtsebaan 30
B-2900 Schoten

BTW BE 0740.973.892